Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen295g383kcal50.1g5.9g24.1g0.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g98g14kcal1.9g0.4g0.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g164g442kcal18g78.5g4.9g0.3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 65g45kcal1g2.7g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1773kcal142.6g176g65.6g1.4g
Valittu annoskoko625g887kcal71.3g88g32.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g443kcal35.7g44g16.4g0.4g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902