Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 347g84kcal6.3g7.6g1g8g
Porkkana, keitetty, suolaa 104g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g87g104kcal3g3.1g8.7g0g
Polar 10% (Valio)87g182kcal27.8g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g809kcal75.6g33.2g37.2g21.4g
Valittu annoskoko625g405kcal37.8g16.6g18.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna313g202kcal18.9g8.3g9.3g5.4g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229