Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g306g699kcal58.2g0g52.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g43g116kcal3.2g21g2.1g4.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g153g100kcal4.9g7.4g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Korppujauho (X-tra)77g291kcal10g58.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2541kcal164g173.4g131.6g8.6g
Valittu annoskoko625g1271kcal82g86.7g65.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g635kcal41g43.4g32.9g2.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519