Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 124g48kcal0.5g8.4g0.6g3.2g
Karpalo 129g42kcal0.6g4.4g0.9g4.2g
Vesi310g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow62g211kcal7.4g43.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g602kcal17g112.4g5.4g14.8g
Valittu annoskoko625g301kcal8.5g56.2g2.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g151kcal4.3g28.1g1.4g3.7g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832