Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha164g273kcal31.2g0g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.2g20kcal1.4g0.4g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 230g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )164g575kcal29.6g96.9g6.4g9.9g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g41kcal3.6g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1912kcal132.6g197.4g63.2g20.4g
Valittu annoskoko625g956kcal66.3g98.7g31.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g478kcal33.2g49.4g15.8g5.1g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881