Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g100g330kcal16g62g2g6g
Atria kevyt jauheliha233g397kcal44.3g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.7g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1742kcal146.2g150.2g59.6g12.6g
Valittu annoskoko625g871kcal73.1g75.1g29.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g435kcal36.6g37.6g14.9g3.2g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377