Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 76g405kcal0.1g0.2g45.6g0g
Sokeri 65g262kcal0g64.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 91g115kcal10g0.2g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g157kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 46g153kcal0g37.2g0g0.6g
Leivinjauhe 3.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0g
Mustikka metsä- 137g60kcal0.7g8.8g0.8g4.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%152g91kcal4.9g10.8g3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2570kcal41g328.2g116.2g13.4g
Valittu annoskoko625g1285kcal20.5g164.1g58.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g643kcal10.3g82.1g29.1g3.4g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980