Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 280g98kcal12.9g5.5g0.8g7g
Jauheliha, sika-nauta 93g207kcal16.3g0g15.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g462kcal2.8g4.2g49g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)19g15kcal0.6g3.5g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa47g140kcal10.7g0g10.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2104kcal104.4g26.4g173.8g14g
Valittu annoskoko625g1052kcal52.2g13.2g86.9g7g
Annoskoko puolitettuna313g526kcal26.1g6.6g43.5g3.5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366