Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g128g36kcal0.8g7.6g0.3g3.2g
Lanttu 128g37kcal1.3g5.9g0.4g2.3g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g171g205kcal5.6g6.3g17.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 17g151kcal0g0g17.1g0g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 128g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g942kcal19g52.6g71g14.6g
Valittu annoskoko625g471kcal9.5g26.3g35.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g236kcal4.8g13.2g17.8g3.7g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600