Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 546g974kcal88.2g38.8g43.5g38.6g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g246kcal0g0g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2478kcal178.6g84g141.8g79g
Valittu annoskoko625g1239kcal89.3g42g70.9g39.5g
Annoskoko puolitettuna313g619kcal44.7g21g35.5g19.8g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089