Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka208g350kcal41.7g0g20.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g104g57kcal3.2g6.7g2.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g52g135kcal7.8g0.1g11.5g0g
Tomaattimurska 260g77kcal1.5g13.8g0.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1239kcal108.4g41.2g69.8g9.8g
Valittu annoskoko625g619kcal54.2g20.6g34.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g310kcal27.1g10.3g17.5g2.5g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570