Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g169g625kcal7.6g52.4g42.3g6.3g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja169g132kcal28.4g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu86g109kcal9.5g0.3g7.8g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g4.2g2.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1249g1753kcal91.8g109g103.6g13.4g
Valittu annoskoko625g877kcal45.9g54.5g51.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna312g438kcal23g27.3g25.9g3.4g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674