Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 384g1268kcal7.7g11.5g134.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen77g25kcal2.5g3.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g64g256kcal0g64g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g77g49kcal2.7g0.2g19.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g23g75kcal1.7g12.4g1.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3349kcal29.2g183.8g310.6g1.2g
Valittu annoskoko625g1674kcal14.6g91.9g155.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g837kcal7.3g46g77.7g0.3g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761