Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)178g407kcal33.8g0g30.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)174g80kcal2.9g13.9g1.4g2.8g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g134g440kcal17.3g85.4g3.7g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.1kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1918kcal112g209.2g71g30.6g
Valittu annoskoko625g959kcal56g104.6g35.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna313g480kcal28g52.3g17.8g7.7g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786