Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g229g137kcal3.4g29.7g0.2g2.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 213g346kcal59.6g0g11.8g0g
Porkkana 72g24kcal0.4g4g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Lanttu 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.8g16kcal1.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1106kcal131.6g78g27.2g11.6g
Valittu annoskoko625g553kcal65.8g39g13.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g277kcal32.9g19.5g6.8g2.9g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301