Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit227g48kcal7.5g4.3g0g5.7g
Kukkakaali, pakaste, Apetit284g48kcal4.5g6.2g0.6g5.4g
Voi 51g370kcal0.6g0.2g41.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g64g178kcal12.1g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1288kcal49.4g21.4g112.2g22.2g
Valittu annoskoko625g644kcal24.7g10.7g56.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna313g322kcal12.4g5.4g28.1g5.6g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584