Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 94g324kcal9.6g66.1g1.1g3.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g36g38kcal2.1g5.4g0.9g6g
Sokeri 31g127kcal0g31.2g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g65g301kcal0.3g0.3g33.3g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Mustikka metsä- 131g58kcal0.7g8.4g0.8g4.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 145g93kcal4.6g7g5.1g0g
Sokeri 31g125kcal0g30.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.6g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2440kcal55g308.8g103.2g27.2g
Valittu annoskoko625g1220kcal27.5g154.4g51.6g13.6g
Annoskoko puolitettuna313g610kcal13.8g77.2g25.8g6.8g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520