Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 35g308kcal0g0g34.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 517g184kcal0.8g36.7g0.5g10.3g
Kaurahiutale 41g155kcal6g23.6g3g4.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1g2.7kcal0g0.8g0g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 26g78kcal0g19.1g0g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1497kcal13.6g170.8g76.6g30g
Valittu annoskoko625g748kcal6.8g85.4g38.3g15g
Annoskoko puolitettuna313g374kcal3.4g42.7g19.2g7.5g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918