Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 153g104kcal22g0g1.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Appelsiini, kuorittu 102g48kcal0.6g9.1g0.3g2.1g
Salaatti, jäävuori tuore204g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Kurkku 71g7.8kcal0.4g1g0.1g0.5g
Halloumi-juusto light, 100g51g112kcal13.7g0.5g6.1g0g
Hunaja 7.1g24kcal0g5.8g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen7.1g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g675kcal78.6g45.4g17.4g10.2g
Valittu annoskoko625g338kcal39.3g22.7g8.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g169kcal19.7g11.4g4.4g2.6g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029