Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 244g39kcal1.8g4.9g0.2g4.9g
Parsakaali brokkoli 98g34kcal4.5g1.9g0.3g2.4g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4.9g16kcal0.4g0.7g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.3g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g233kcal14.2g18g8g15.6g
Valittu annoskoko625g117kcal7.1g9g4g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g58kcal3.6g4.5g2g3.9g
Arvot/100g100g19kcal1.1g1.4g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743