Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g136g196kcal29.9g0g8.1g0g
Rypsiöljy rainbow2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Parsakaali brokkoli 54g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Hillosipuli, Rainbow15g5.1kcal0.1g1g0g0g
Paprika, punainen36g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%27g22kcal0.9g1.6g1.4g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g36g58kcal2.9g1.8g4.3g0.5g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g5.4g20kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 217g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g781kcal77.2g32g35.8g9.6g
Valittu annoskoko625g391kcal38.6g16g17.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g195kcal19.3g8g9g2.4g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493