Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow396g79kcal11.9g7.9g0g9.9g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä44g80kcal1.2g5.3g6.2g0g
Vuohenjuusto President88g227kcal16.7g0.4g17.6g0g
Valkoviini kuiva 88g60kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1048kcal60.2g28.2g65.2g19.8g
Valittu annoskoko625g524kcal30.1g14.1g32.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g262kcal15.1g7.1g16.3g5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744