Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]64g218kcal7.7g0g23.8g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 64g77kcal10.6g0g3.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty258g361kcal13.3g72.1g1.8g8.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g10g62kcal0.1g0.3g6.9g0g
Soijakastike 6.4g3.9kcal0.3g0.6g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)13g52kcal3.7g0g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.9g0.2g7.3g0g
Parmesan formaggio da pasta6.4g29kcal2.6g0g2.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.2g9kcal0.4g0.5g0.7g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g129g142kcal3.9g8.4g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2109kcal103g164.2g121.8g17.6g
Valittu annoskoko625g1055kcal51.5g82.1g60.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g527kcal25.8g41.1g30.5g4.4g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853