Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen50g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Purjosipuli 57g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g232g371kcal53.3g0g18.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)264g92kcal2.6g18.2g1.3g3.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g7.9kcal0.5g1.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Mustapippuri 2.9g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1021kcal117g50.4g40.6g13.6g
Valittu annoskoko625g510kcal58.5g25.2g20.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g255kcal29.3g12.6g10.2g3.4g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011