Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g156g609kcal0g153.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Raparperi 156g53kcal1.1g8.6g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1468kcal5.8g349.8g2.2g14.4g
Valittu annoskoko625g734kcal2.9g174.9g1.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g367kcal1.5g87.5g0.6g3.6g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731