Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 4.3g29kcal1.2g0.3g2.5g0.5g
Kirjolohifilee 255g422kcal42.7g0g28.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika punainen 87g25kcal0.8g3.9g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.8g0.1g1.2g
Inkivääri, tuore, silputtu7.7g6.1kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Purjosipuli 51g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Soijakastike 9g5.5kcal0.5g0.9g0g0g
Rypsiöljy 14g122kcal0g0g13.8g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 122g164kcal3g34.9g0.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1622kcal100.4g94.2g90.8g18g
Valittu annoskoko625g811kcal50.2g47.1g45.4g9g
Annoskoko puolitettuna313g406kcal25.1g23.6g22.7g4.5g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785