Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 82g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Porkkana 123g40kcal0.8g6.9g0.2g3.1g
Juuriselleri 21g6.5kcal0.3g0.9g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 165g125kcal3.1g25.5g0.3g1.6g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta165g8.2kcal0.3g0.7g0.7g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas41g115kcal7.8g0g9g0g
Persilja 8.2g2.2kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g655kcal27g77.8g20.8g15.6g
Valittu annoskoko625g327kcal13.5g38.9g10.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g164kcal6.8g19.5g5.2g3.9g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390