Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g141g39kcal0.8g8.4g0.3g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 85g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)5.6g13kcal1g0.7g0.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)28g132kcal3.4g2g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g535kcal15g54g27.8g10.4g
Valittu annoskoko625g268kcal7.5g27g13.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g134kcal3.8g13.5g7g2.6g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704