Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g476g286kcal7.1g61.9g0.5g4.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)130g43kcal4.3g6.4g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g7.4g24kcal0g0.2g2.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.4g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g715kcal23.4g138.2g7g9g
Valittu annoskoko625g358kcal11.7g69.1g3.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g179kcal5.9g34.6g1.8g2.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105