Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g302g513kcal57.4g0g30.2g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g151g121kcal3.9g6g9.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g42g123kcal3.4g19.9g3.4g4.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)45g63kcal5g0.2g4.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow76g60kcal3.2g9.8g0.7g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1779kcal147.2g74.8g96.4g14.2g
Valittu annoskoko625g890kcal73.6g37.4g48.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g445kcal36.8g18.7g24.1g3.6g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557