Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.376g1317kcal50g255.8g9g14.3g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g191g325kcal28.6g0g22.9g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl17g156kcal0g0g17.4g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3595kcal157.2g511.6g98.6g28.6g
Valittu annoskoko625g1798kcal78.6g255.8g49.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna313g899kcal39.3g127.9g24.7g7.2g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793