Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino93g316kcal21.4g49.3g3.4g5.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g149g97kcal19.3g3g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha149g247kcal28.3g0g14.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g39g16kcal3.8g0.2g0g0g
Vesi186g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1358kcal145.8g105.8g37.4g11.4g
Valittu annoskoko625g679kcal72.9g52.9g18.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g339kcal36.5g26.5g9.4g2.9g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930