Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 233g177kcal4.4g36.1g0.5g2.3g
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Soijakastike 28g17kcal1.5g2.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 178g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g7.5g41kcal0g0g4.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g783kcal42g88.4g25.4g9.2g
Valittu annoskoko625g392kcal21g44.2g12.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g196kcal10.5g22.1g6.4g2.3g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877