Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 159g121kcal3g24.6g0.3g1.6g
Bataatti, kuorittu 106g86kcal1.7g17.8g0.1g3.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 106g36kcal1.2g5.7g0.2g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi7.8g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%35g39kcal1g1g3.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto35g99kcal6.7g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g803kcal28.6g99.2g27.4g15.8g
Valittu annoskoko625g402kcal14.3g49.6g13.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal7.2g24.8g6.9g4g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902