Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)161g136kcal9.6g24.1g0g5g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 7.1g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto48g164kcal9.6g0g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 16g42kcal1g7.1g1.1g0.4g
Leipä, vaaleavarras13g28kcal1g5.5g0.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g888kcal47.2g95.8g34.4g19.8g
Valittu annoskoko625g444kcal23.6g47.9g17.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g222kcal11.8g24g8.6g5g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631