Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g113g452kcal8.3g70.1g15.8g1.4g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 96g390kcal0g96g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa181g181kcal19.9g5.4g9g0g
Karpalo 90g29kcal0.4g3.1g0.6g3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio90g127kcal2.5g5.9g10.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2536kcal74.6g370.2g82.6g8.8g
Valittu annoskoko625g1268kcal37.3g185.1g41.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g634kcal18.7g92.6g20.7g2.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239