Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g98g442kcal7.6g66.8g15.7g3.5g
Voi 27g198kcal0.3g0.1g22.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g109g387kcal6.3g3.3g38.7g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g109g295kcal8.7g13.1g21.8g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g164g180kcal0.8g24.5g8.2g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 33g98kcal0g6.8g4.8g0g
Kahvilikööri33g94kcal0g10.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.4g15kcal3.7g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g44g175kcal0g43.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3800kcal54.8g346.4g222.8g7g
Valittu annoskoko625g1900kcal27.4g173.2g111.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g950kcal13.7g86.6g55.7g1.8g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743