Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 63g64kcal0.8g3.1g5.2g1.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 57g43kcal2.5g7.3g0.1g0.6g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g314g188kcal3.1g14.1g12.6g1.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)182g200kcal45.5g0g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1104kcal103.8g49g52g7.2g
Valittu annoskoko625g552kcal51.9g24.5g26g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g276kcal26g12.3g13g1.8g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481