Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g159g45kcal1g9.5g0.3g4g
Peruna, keskikokoinen 60g48g29kcal0.7g6.2g0g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu4.8g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lehtiselleri 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 318g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%32g51kcal0.9g0.9g4.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl16g12kcal0.6g1.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 6.4g56kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g411kcal7.6g40.4g24.2g10.2g
Valittu annoskoko625g205kcal3.8g20.2g12.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g103kcal1.9g10.1g6.1g2.6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944