Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 27g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g54g33kcal0.8g7.1g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 54g44kcal0.9g9.2g0g1.6g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)113g40kcal1.8g7.8g0.1g1.6g
Vesi227g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5g13kcal0.3g0.4g1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g73g250kcal18.1g43.5g1.6g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1032kcal45.2g145.6g31.4g26g
Valittu annoskoko625g516kcal22.6g72.8g15.7g13g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal11.3g36.4g7.9g6.5g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959