Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Lehtiselleri 29g3.7kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g21g15kcal0.9g2.6g0g0g
Kalaliemi laimennettu 293g8.8kcal0g0.9g0.6g0g
Kirjolohifilee 117g194kcal19.7g0g12.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.9g1.2kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku44g7.3kcal0.3g1.3g0g0.8g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g5.9g0.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Persilja 12g3.2kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g677kcal45g19.8g45.2g7.8g
Valittu annoskoko625g338kcal22.5g9.9g22.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g169kcal11.3g5g11.3g2g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223