Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g147g30kcal3.7g1.8g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha157g261kcal29.9g0g15.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk262g70kcal1.6g13.9g0.5g3.7g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 1.3g3.7kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 2g5kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.6g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g916kcal74g38.8g50.6g11.2g
Valittu annoskoko625g458kcal37g19.4g25.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g229kcal18.5g9.7g12.7g2.8g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267