Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä183g202kcal14.3g33g0.9g14.7g
Peruna, keskikokoinen 60g130g78kcal2g16.9g0.1g1.2g
Purjosipuli 29g6.5kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Persilja 4.1g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton4.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.4g2.3kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Paprika punainen 82g24kcal0.8g3.7g0.3g1.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka98g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Feta, Arla Apetina 3%82g90kcal14.7g1.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g978kcal67.6g115.4g24.2g38.8g
Valittu annoskoko625g489kcal33.8g57.7g12.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna313g245kcal16.9g28.9g6.1g9.7g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449