Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis83g93kcal18.3g0g2.5g0g
Herne kuivattu 104g314kcal18.6g50.3g1g11.1g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 415g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2.1g5.2kcal0.2g0.1g0.5g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g866kcal74.6g103g11.4g23g
Valittu annoskoko625g433kcal37.3g51.5g5.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna313g217kcal18.7g25.8g2.9g5.8g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110