Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste80g21kcal0.7g3.8g0.2g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8.2kcal0.3g0.2g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.7g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha53g88kcal10.1g0g5.3g0g
Kukkakaali, tuore80g16kcal1.4g1.8g0.2g1.4g
Chili paprika punainen2.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g349kcal28.2g25g14g10g
Valittu annoskoko625g175kcal14.1g12.5g7g5g
Annoskoko puolitettuna313g87kcal7.1g6.3g3.5g2.5g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876