Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 183g404kcal31.9g0g31g0g
Paprika, punainen46g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto114g319kcal21.7g0g25.1g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Voitaikina Myllyn Paras 500g228g878kcal13.9g67.7g61.6g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3271kcal138.4g147g236.2g11.6g
Valittu annoskoko625g1636kcal69.2g73.5g118.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g818kcal34.6g36.8g59.1g2.9g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295