Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 87g262kcal15.5g42g0.9g9.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 433g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 95g211kcal16.7g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g952kcal64.6g85g34.2g19g
Valittu annoskoko625g476kcal32.3g42.5g17.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna313g238kcal16.2g21.3g8.6g4.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470