Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 82g290kcal0.3g0g32.7g0g
Sokeri 104g423kcal0g104.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g105kcal9.2g0.3g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.8g1g2.8g
Leivinjauhe 6.1g11kcal0.3g2.3g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe41g151kcal1.6g33.5g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.1g16kcal0g4g0g0g
Vesi123g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g67kcal4.8g9.2g4.3g2.2g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g82g249kcal7.9g50.1g1.6g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3174kcal64.4g518.6g96.4g33.8g
Valittu annoskoko625g1587kcal32.2g259.3g48.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna313g794kcal16.1g129.7g24.1g8.5g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182