Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)124g69kcal10.5g6.2g0.2g0g
Arkijuustoraaste (Valio)198g734kcal59.5g0g53.6g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g5g3kcal0.4g0.3g0g3.6g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Pekoni rasvainen 50g187kcal6g0g18.4g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g99g223kcal18.9g0g16.3g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)40g62kcal10g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2867kcal237.8g13.6g204.2g7.2g
Valittu annoskoko625g1433kcal118.9g6.8g102.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g717kcal59.5g3.4g51.1g1.8g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842