(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 21g4.9kcal0.4g0.5g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 61g10kcal1.3g0.1g0.2g1.5g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Parsakaali brokkoli 107g38kcal4.9g2.1g0.3g2.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 32g125kcal0.7g0.7g13.5g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton40g72kcal1.8g2.2g6g1.6g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g67g74kcal1.5g2.7g6.7g0g
Tonnikala öljyssä 155g294kcal42g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1302kcal107.6g27g82.4g16.2g
Valittu annoskoko625g651kcal53.8g13.5g41.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g325kcal26.9g6.8g20.6g4.1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233